Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!
 • Load More
  You don't have permission to chat.
 1. FORUM ADMINISTRATION

  1. Administrative area

   News related to the forum, its projects; forum-related proposals; Forum / Account / Forum Questions / Problems, and tutorials to make browsing easier on this forum.

   7
   posts
  2. User area

   Presentations of community members, information about warnings and bans given on the forum, complaints about staff members and applications for entry into the staff of the community.

   12
   posts
  3. Discord - Booter România   (22 visits to this link)

   Booter Romania's official discord server.

 2. SERVER GTA: SAN ANDREAS MULTIPLAYER

  1. Information | Ads | regulations

   Here are the guidelines for our server to sa:mp, important information but also the updates that will be in the future.

   5
   posts
  2. 166
   posts
  3. Miscellaneous

   If you find a way / want to show your way, if you have a problem with the game and / or the computer, if you own a house or a bussines and want to make an event then you have found the perfect category!

   4
   posts
 3. GENERAL

  1. Design

   Design is an English word that pronounces [pron. di-zain] and which means project, drawing (conception), outline (conception). The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended.

   23
   posts
  2. Thematic discussions and socialization

   Discussions between community members about topics that do not fit in the other sections, questionnaires, and various curiosities.

   6
   posts
  3. Gaming

   Discussions about video games.

   1
   post
  4. IT Zone

   News, game tutorials, games and discussions about various issues appearing on a dedicated server or any other type of game; tutorials, news, and more related to IT.

   7
   posts
 4. ARCHIVE

   • No posts to show
 • Popular Contributors

 • Topics

 • Posts

  • Nume: FakeNameHD Prenume: Keny Vârsta: 14 Câteva cuvinte despre tine: Ma cheama Keny locuiesc si locuiesc in constanta. Nickname pe server: KuBulkan Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/13 Numarul de ore jucate(minim 10): 5 Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: -  De ce ai ales sa joci pe acest server?: Ca au sisteme misto In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Hitman R6 - 3 zile (inca sunt)   In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: - De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?:: Deoarece ma simt capabil in a detine aceasta functie importanta Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Seriozitatea  Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?:  Da Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Risc sa fiu respins Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da  
  • Nume:Mario Prenume:Fleischer Vârstă:16 Link către profilul de pe panel:http://panel.booter.ro/profile/237 Nickname pe server:Khero Numărul de ore jucate:4,21 Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?:CS:GO De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?:Deoarece sunt capabil , activ si foarte serios!. De ce ai ales să joci pe acest server?:Deoarece m-a atras foarte mult , din toate punctele de vedere , staff-ul , gamemode-ul. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?:Cred ca experienta mea de 6 ani , imi ofera un mic avantaj . Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Nu , nu am fost sanctionat. Câteva cuvinte despre tine: Sunt un baiat prietenos , respectuos ,nu sunt egoist , dar nici zgarcit , stiu sa respect lumea din jurul meu , si sa fac lucrurile ca la carte , dar stiu si cand sa fac glume, nu imi place scandalul si batjocura , imi place ca lucrurile mele sa fie ordonate si bine puse la punct.  Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: San Fierro Police Departament , 2 zile , rank 1. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?:  Sunt in SFPD , am 2 zile . Iti place sa ajuti jucatorii?:Desigur , imi place sa ajut jucatorii , daca nu imi placea nu mai aplicam pentru aceasta functie.
  • Mersi frumos ❤️ Mersi frumos ❤️
  • Nick:Andreilucian1 Rank:6 Jucator testat:Tukkaru. Punctaj teorie :0,5/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
  • Nume: radu Prenume prisecaru Vârstă:Am frumoasa varsta de 14 ani. Link către profilul de pe panel:http://panel.booter.ro/profile/49 Nickname pe server: Hurricany2k19 Numărul de ore jucate: 13 ore jucate Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?:Mai joc CS 1.6 De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?:Deoarece consider ca am experienta necesara pentru aceasta functie si stiu comenzile foarte bine / sistemele de pe server.Daca stiu acest lucru inseamna ca stiu sa le raspund si la playeri. De ce ai ales să joci pe acest server?: Am ales sa joc pe acest server deoarece imi place pentru ca sunt playeri activi si serverul este la inceput. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?:Nu prea cred ca sunt diferit de ceilalti.Eu cred ca sunt diferit deoarece e si logic sa nu fim la fel,dar nu cred ca suntem si cu altceva diferiti. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat:Nu.nu am fost niciodata sanctionat. Câteva cuvinte despre tine: Ma numesc Prisecaru Radu Cristian,sunt din orasul Medgidia. Sunt un baiat glumet, calm caruia ii place sa isi faca prieteni noi. Nu imi plac prietenii falsi sau cei care te inseala pe la spate. In timpul liber ador sa ma joc pe laptop sau sa ies in oras cu prietenii mei. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, nu sunt foarte diferit de ceilalti. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: Am 3 zile Leader In factiunea Uber Company Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Pana acum nu am parasit nici o factiune pentru ca sunt Leader in Uber Company Iti place sa ajuti jucatorii?: dersigur ca imi place  
 • Recent Status Updates

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×