Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

paul™

Designers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

paul™ last won the day on April 24

paul™ had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

Personal Information

 • RPG Name
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. paul™

  Cadou - Pavi

  T/C, sa stapanesti sanatos avatarul si inca o data bravo Kine!
 2. paul™

  CADOU - TymbarK

  Utilizatorul caruiua ii oferi cadoul:TymbarKMotivul pentru care ii oferi cadoul:Doar asa.Cadoul:Alte precizari:Sper ca iti place.
 3. paul™

  Cadou - Pavi

  Da, este un cadou foarte frumos, imi place cum ai gandit aceasta lucrate, vorbesti cu fondatorii sa vi in echipa Designer!
 4. 1. IN TOPICURI NU SE INJURA / SCRIE FOARTE CLAR, ALB PE NEGRU. 2.EU VOI DA UN CONTRA DEOARECE ARE DOVEZI INSUFICIENTE + ADMINUL NU CRED CA A FACUT CEVA GRESIT! CONTRA
 5. Nume:Moga. Prenume:Paul. Vârsta: Sunt in floarea varstei de 15 ani. Câteva cuvinte despre tine:Sunt o fire calma, blanda, uneori pot spune agitat, iar uneori umpic nervos. Nickname pe server: Talonssyac! Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): Numarul de ore jucate(minim 10): Deocamdata am doar 2 ore dar le voi face pe parcurs. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Counter Stricke Global Offensive si Minecraft De ce ai ales sa joci pe acest server?:Deoarece are un gamemode frumos, este popula si aici joaca si nisste prieteni. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am avut factiune in care am stat doar o zi, iar pe aceasta am parasit-o deooarece liderul a gresit si a fost sanctionat cu LW. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Am spus si mai sus motivele. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Deoarece cred ca sunt capabil sa tin aceasta functie. Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Respectul, bunul simt! Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Da, am fost sanctionat o data deoarece m-am enervat si am spus 'dracu' pe [/pc]. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Sunt constient de acest fapt, iar daca il fac voi fi respins DIRECT. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Desigur.
 6. Voi da T/C, sper ca v-am fost de folos.
 7. Revin cu un nou cadou maine sau cand am timp. T/C
 8. Nume: Numele meu este Paul. Prenume: Moga. Vârstă: Sunt in floarea varstei de 15 ani. Link către profilul de pe panel: Nickname pe server: Talonssyac. Numărul de ore jucate: Deocamdata am o ora pe server, dar eu cred ca am acumulat destula experienta incat sa ajut playerii noi. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?: Mai joc Counter Stricke Global Offensive si Minecraft. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?:Deoarece, cum am spus mai sus, cred ca am acumulat destula experienta incat sa ajut playerii si deoarece cred ca ma descurc cu functia de Helper. De ce ai ales să joci pe acest server?: Deoarece are un Game-mode foarte frumos, este cat de cat populat si am prieteni cu care ma distrez si imi petrec timpul liber. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?: Fata de alti playeri am respect, sinceritate si cei 7 ani de-acasa. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Da am fost doar o data sanctionat pentru Limbaj neadegvat, cand m-am enervat, nu am mai putut, deoarece un lider imi face spam de 30-40 de randuri cu textul "PAI AVEM WAR SI TU NU AI LICENTA", iar eu ii zic sa inceteze o data ** cu spamul lui. Câteva cuvinte despre tine: Salut, ma numesc Paul si sunt in floarea varstei de 15 ani. Sunt o fire fina, serioasa si pot spune uneori prea "agitat". In timpul liber imi place sa ma joc SAMP, sa ies afara cu prieteni, cat si sa vorbesc cu ei pe Discord. Eu practic fotballul, un sport care imi place si sunt mandru de ceea ce fac, iar cand mai am putin timp mai rezolv bugurile gamemodurile luate de pe net. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: Nu am prea acumulat zile multe in factiune, deoarece liderul sanctionat cu LW m-a dat afara deoarece am scris **! Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Cel mai putin am stat o zi, iar am fost dat afara pe motiv Insulte lider, dar a fost o greseala, iar liderul a fost sanctionat cu LW.
 9. paul™

  Cerere AVATAR Khero

  T/C, ti-ai ales avatar.
 10. Utilizatorul caruiua ii oferi cadoul:IbrahimovichMotivul pentru care ii oferi cadoul:Doar asa ❤️Cadoul:Alte precizari:Sa il stapanesti sanatos daca iti place ❤️
 11. Nickname-ul tău:Paul™Numele creatorului:ACAB ARABU'Link tutorial:
 12. paul™

  Cerere AVATAR Khero

  Aici ai cateva daca iti plac:

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×