Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

TheBest

RPG Team
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Facebook a furat, pe scurt, peste 1.6 milioane de contacte din contul de email folosit pentru conectarea la reteaua de socializare. Probabil ca numarul este mult mai mare, insa partea amuzanta acum vine. Compania spune ca totul a fost o greseala, insa s-au folosit intentionat de acele conturi pentru reclame. Acest furt de date are loc din 2016 iar aparent totul a fost la vedere. Ti se cerea pur si simplu parola de la email, iar mai apoi aveau acces la contul tau. Ii interesa strict contactele de acolo pentru a putea dezvolta anunuturi, reclame, redirectionari s.a.m.d.
  2. Dupa modelul Xiaomi, care are MIUI, si Huawei are EMUI OS, pe telefoanele proprii. Desi se lauda ca ar fi sistem de operare, de fapt este doar o interfata extrem de agresiv modificata a Androidului. Ajuns la iteratia 9.1, Producatorul chinez a anuntat insa ca va extinde programul la alte 49 smartphone-uri, dupa cum urmeaza: Terminale care ruleaza EMUI 9.1 beta: Huawei Mate 20 Huawei Mate 20 Pro Huawei Mate 20 X Huawei Mate 20 RS Porsche Design Terminale pentru care se testeaza update de EMUI 9.1: Huawei Mate 20 Lite Huawei Mate 10 Huawei Mate 10 Pro Huawei Mate RS Porsche Design Huawei Mate 9 Huawei Mate 9 Pro Huawei Mate 9 Porsche Design Huawei P20 Huawei P20 Pro Huawei P10 Huawei P10 Plus Huawei Nova 4 Huawei Nova 3 Huawei Nova 3i Huawei Nova 2S Honor Play Honor 10 Honor Play 8A Honor View 10 Honor View 10 Lite Honor Note 10 Honor 9 Honor V9 Honor 8X Terminale pentru care este planificat un update de EMUI 9.1, in viitor: Huawei Nova 4e Huawei Nova 3e Huawei Enjoy 9 Plus Huawei Enjoy 8 Plus Huawei Enjoy Max Huawei Enjoy 9S Huawei Enjoy 7S Huawei Enjoy 9e Honor 9 Lite Honor 8X Max Honor 20i Honor 9i Honor 7X Huawei MediaPad M5 10.1 Huawei MediaPad M5 8.4 Huawei MediaPad M5 8.0 Huawei MediaPad M5 Pro 10.8 Huawei MediaPad 5T 10.1 acesta se bazeaza pe Android Pie 9.1 si a fost lansat initial cu Huawei P30 Pro. Ulterior, au urmat alte doua flagship-uri pe lista: Mate 20 Pro si Mate 20X.
  3. Cand spui retea de socializare, automat te gandesti la Facebook. Abia apoi vin Twitter si Instagram. Cu toate acestea, piata este plina de alternative. Chiar si la noi, am vazut destul de multa lume incantata de Musical.ly si TikTok. Ba chiar, am citit tot felul de opinii cum aceasta din urma va fi the next big hit in domeniu.India a cerut Google si Apple sa elimine aplicatia din magazinele lor, pentru userii locali, ca urmare a unei hotarari judecatoresti a tribunalului din Madras (sud-estul tarii). Motivatia instantei este legata de faptul ca TikTok permite publicarea de materiale cu tenta pornografica si expune tinerii la cyberbullying si la contactul cu pradatori sexuali. Desi compania care detine platforma – Bytedance – a declarat ca a facut deja apel si este convinsa ca va avea castig de cauza, situatia nu le este pe plac deloc. India este piata cu cea mai mare expansiune in domeniu, iar utilizatorii TikTok reprezinta aproximativ 15% din numarul total. Nu este prima astfel de sanctiune primita: anul trecut a patit la fel in Indonezia, iar in februarie 2018 a fost amendata cu 5.7 milioane de dolari, ca urmare a acuzatiilor legate de colectarea de date personale de la minori.
  4. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):SemnaturăImagine (obligatoriu pentru semnatura/avatar):Text:TheBest RPG staffWatermark (booter / rpg.booter.ro):rpg.booter.roDimensiuni:Dimensiunea normală pentru o semnatură.Ai citit regulamentul "Cereri":Da, l-am citit.Alte precizari:Nu.

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×