Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

Andreilucian12

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick:Andreilucian1 Rank:6 Jucator testat:[]sp1ke[] Punctaj teorie :2/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
 2. Nume:Leahu. Prenume:Andrei si Lucian. Vârstă:am varsta frumoasa de 14 ani. Link către profilul de pe panel:http://panel.booter.ro/profile/30. Nickname pe server:Andreilucian1 Numărul de ore jucate:29,138. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?:Minecraft am jucat fornite si joc FiveM. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?:Pentru ca ma pricep si sunt potrivit pentru aceasta functie si sunt pe acest server de cand s-a deschis! De ce ai ales să joci pe acest server?:Pentru ca are admin /helperi,si playeri buni si e un server smecher! Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?:Sunt foarte activ la orice fac si activ la n-uri. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat:Nu am fost sanctionat pentru ca nu am aplicat pentru helper! Câteva cuvinte despre tine: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: Rank 5 si 3 zile in LV Police Departament si in prezent 2 zile si rank 6 in Tow Truck Company . Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: 3 zile am renuntat pentru ca am dat test pentru Tow Truck Company si dupa o zi am luat rank 6 pentru raportul meu de 50/30 si in prezent am 104/0 Iti place sa ajuti jucatorii?:Da ajut foarte multi cu repair/refill in [TTC].
 3. Nick:Andreilucian1 Rank:6 Jucator testat:Tukkaru. Punctaj teorie :0,5/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
 4. Nick:Andreilucian1 Rank:6 Jucator testat:Andrei_JX Punctaj teorie :2/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
 5. Nick:Andreilucian1 Rank:rank 6 Jucator testat:WiZen Punctaj teorie :1/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
 6. Nick:Andreilucian1 Rank:Rank 6 Jucator testat:McStefan2008 Punctaj teorie :2.5/3 Rezultatul final ( admis / respins):admis Alte precizari:
 7. https://imgur.com/rRFp3Rn un coleg mi-a remorcat masina ca era parcata neregulamentar si nu stia ca e a mea si acum cand dau /v pe infernus nu imi merge sa platesc amenda ca nu este payfine

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×