Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/12/2019 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Cerințe minime pentru a intra în Tow Truck Company: Minim level 5; Seriozitate; Activitate; Pentru cei acceptați: Testele de intrare în Tow Truck Company se dau din Regulamentul Intern, Raport de activitate, Reguli nescrise. Daca ați fost acceptați, vă prezentați la HQ Tow Truck Company pentru testare. Insistențele stupide pot duce la editarea postului inițial și respingere. Pentru cei respinsi: Nu puneți întrebări de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie să fac pentru a fi acceptat?" etc. Nu veniți după decizia liderului/subliderului cu niciun reproș/sfat/amenințare etc. Cei respinși nu mai aveți voie să aplicați decât după 7 zile. Model Cerere : * Nick: * Varsta reala: * Descrie-te in minim 20 de cuvinte: * Level: * ScreenShot /stats: * De ce doresti sa intri in Tow Truck Company?: * Stii regulile Tow Truck Company?: * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tow Truck Company pentru minim 2 saptamani?: * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Tow TRUCK Company?: * Esti constient ca daca vei stresa liderul sa se uite la aplicatia ta vei fi direct respins: * Esti dispus sa fi on intre orele 18:00 si 22:00 pentru a sustine testul: * Alte precizari?: *ATENTIE! *Cine streseaza liderul/co-liderul sa se uite peste aplicatia sa/sa-l accepte direct respins!* *Cine spune ca ofera o suma de banii pentru a intra in factiune,intra direct in ,,Blacklist''!* ✳️ ✳️ ✳️
 3. 1 point
 4. 1 point
  Salut, ce s-a intamplat cu serverul? Vad ca este inchis? Cat il veti tine inchis? Veti da wipe? Aduagati alt GM? Ati facut update la GM?
 5. 1 point
 6. 1 point
  Nick: ZiGGERAdvVarsta: 17 ani.Descrie-te in cateva cuvinte: Cuminte,Destept,Ambitios, calm.De ce doresti in factiune?: Deoarece s-a ales un Leader nou activ si cu experienta necesara.Cat planuiesti sa stai in factiune?: Pana renunta Leader.Ai citit regulamentul factiunii?: Da.Cuvantul cheie: Taxi LV.Vei respecta liderul/co-liderul?: Desigur, ca da.Esti constient ca daca stresezi liderul sau co-liderul sa se uite la cererea ta vei lua respins direct?: Da, sunt constient.
 7. 1 point
 8. 0 points
×
×
 • Create New...