Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Link către profilul de pe panel: http://panel.booter.ro/profile/679
 3. Nume: Mocanu. Prenume: Andreea Elena. Vârstă: Am varsta de 16 ani. Link către profilul de pe panel: Nickname pe server: Andreea.. Numărul de ore jucate: Am doar 4 ore jucate, ieri am intrat pentru prima data pe server si am decis sa raman. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?: Nu mai joc alte jocuri, doar imi ocup timpul liber cu SA:MP. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?: Deoarece imi place sa ajut persoane, sunt o persoana foarte detaliata si complexa, sunt deschisa la minte si sunt capabila sa fac ce mi se spune. De ce ai ales să joci pe acest server?: Pe acest server majoritatea playerilor au un caracter foarte frumos, fara injuraturi si alte lucruri urate, Gamemode-ul ma atrage si am reusit sa si "colectionez" cateva masini si nu am de gand sa renunt. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?: Toti avem ceva diferit in noi, nu sunt genul de persoana care sa zica ca am ceva diferit fata de restul jucatorilor, prefer sa aud asta din partea altor persoane, nu din partea mea. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Nu, nu am avut de ce. Câteva cuvinte despre tine: Am varsta de 16 ani, sunt o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat, cu cei 7 ani de acasa, stiu sa ma integrez foarte repede intr-un grup nou. imi place sa-mi fac cat mai multi prieteni. Daca nu sunt bagata in seama imi vad de treaba mea in general, sunt o fire calma, deschisa la minte din toate punctele de vedere si in acelasi timp nebuna, la modul bun. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: In aceste momente National Guard este prima factiune, rank 1, o zi. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Nu am avut ocazia de a parasi o factiune pana acum. Iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur, cu cel mai mare drag. Multumesc!
 4. Yesterday
 5. Nume: *NU IL POT DA* Prenume: Andrei Vârsta: Am varsta de 20 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire calma, desteapta, intelegatoare, iertatoare, draguta(Zic fetele).Imi place sa petrec timpul la pc, dar si cand am ocazia sa ies nu mai intru 2-3 ore. Nickname pe server: Pe server ma numesc : ZuZu.StaR Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/650 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2.223 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Ma mai joc Fifa 2019, Euro Truck Simulator 2, Farming simulator 2017, Rocket League. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales acest server pentru ca are sisteme uimitoare si poti sa te distrezi pe el. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt in factiunea NG si deabea am intrat. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Momentan nimic nu s-a intamplat. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc aceasta functie deoarece consider ca sunt pregatit pentru a organiza o factiune si pentru a prinde infractorii, imi place foarte mult pozitia Ballas. am mai fost in aceasta factiune lider pe alte servere "adverse" si chiar m-am descurcat bine ( Consider eu ). Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Nu suntem mai presus cu nimic decat nimeni, toti avem drepturi egale.. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Da, desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt foarte constient de acest lucru. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient ca voi fi dat cu 100FP daca nu indeplinesc 60 zile. Citează
 6. Nume: *NU IL POT DA* Prenume: Andrei Vârsta: Am varsta de 20 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire calma, desteapta, intelegatoare, iertatoare, draguta(Zic fetele).Imi place sa petrec timpul la pc, dar si cand am ocazia sa ies nu mai intru 2-3 ore. Nickname pe server: Pe server ma numesc : ZuZu.StaR Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/650 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2.223 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Ma mai joc Fifa 2019, Euro Truck Simulator 2, Farming simulator 2017, Rocket League. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales acest server pentru ca are sisteme uimitoare si poti sa te distrezi pe el. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt in factiunea NG si deabea am intrat. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Momentan nimic nu s-a intamplat. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc aceasta functie deoarece consider ca sunt pregatit pentru a organiza o factiune si pentru a prinde infractorii, imi place foarte mult pozitia LVPD, am mai fost in aceasta factiune lider pe alte servere "adverse" si chiar m-am descurcat bine ( Consider eu ). Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Nu suntem mai presus cu nimic decat nimeni, toti avem drepturi egale.. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Da, desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt foarte constient de acest lucru. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient ca voi fi dat cu 100FP daca nu indeplinesc 60 zile.
 7. Nume: *NU IL POT DA* Prenume: Andrei Vârsta: Am varsta de 20 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire calma, desteapta, intelegatoare, iertatoare, draguta(Zic fetele).Imi place sa petrec timpul la pc, dar si cand am ocazia sa ies nu mai intru 2-3 ore. Nickname pe server: Pe server ma numesc : ZuZu.StaR Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/650 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2.223 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Ma mai joc Fifa 2019, Euro Truck Simulator 2, Farming simulator 2017, Rocket League. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales acest server pentru ca are sisteme uimitoare si poti sa te distrezi pe el. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt in factiunea NG si deabea am intrat. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Momentan nimic nu s-a intamplat. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc aceasta functie deoarece consider ca sunt pregatit pentru a organiza o factiune si pentru a prinde infractorii, imi place foarte mult pozitia LVPD, am mai fost in aceasta factiune lider pe alte servere "adverse" si chiar m-am descurcat bine ( Consider eu ). Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Nu suntem mai presus cu nimic decat nimeni, toti avem drepturi egale.. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Da, desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt foarte constient de acest lucru. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient ca voi fi dat cu 100FP daca nu indeplinesc 60 zile.
 8. Nume: Tavi Prenume: Octavian Vârsta: 13 ani. Câteva cuvinte despre tine: Ma numesc Tavi, am frumoasa varsta de 13 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Sunt o persoana linistita, ma consider bine-educat si respectuos. Sunt genul de persoana care nu accepta pierderea, fac tot ce imi sta in putinta sa obtin ceea ce imi doresc si sa imi fie bine, atat mie, cat si celor din jurul meu. Imi petrec timpul liber cu prietenii sau jucand SA:MP. Nickname pe server: Bagabonutul1 Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/595 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 1.99 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Momentan joc doar SA:MP. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales comunitatea Booter, deoarece imi place gamemodul acestuia, are un staff capabil si imi place foarte multe toate sistemele de pe server. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am mai avut o factiune. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Nu am mai avut o factiune. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Consider ca sunt potrivit pentru functia de lider al factiunii Paramedic & Fireman, deoarece am experienta in acest tip de functia, si factiune, sunt o persoana matura care poate face multe lucruri daca o sa obtina aceasta functie. Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Dupa parerea mea, nu ma diferentiez de ceilalti jucatori. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu am fost niciodata sanctionat. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Da. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt constient. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient.
 9. Nume: AlexPrenume Petcu Vârstă: Am varsta de 17 ani. Link către profilul de pe panel: http://panel.booter.ro/profile/710Nickname pe server: North Numărul de ore jucate: 1 Ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?: Doar SA:MP. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?: Eu consider ca sunt potrivit sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server. Le raspund intrebarilor pentr a-i lamuri. Imi mai doresc sa devin helper deoarece acesta este obiectivul meu, sa ajung cat mai sus. De ce ai ales să joci pe acest server?: Am ales sa joc pe acest server deoarece are un staff matur. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?: Nu prea cred ca sunt diferit de ceilalti jucatori. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Nu am fost sanctionat niciodata pe acest server. Câteva cuvinte despre tine: Ma numesc Alex, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Constanta. Sunt o persoana cu simtul umorului, linistit si descurcaret. Imi doresc sa fac ceva cu viata mea, sa nu depind de nimeni si sa pot ajuta cu ce pot persoanele care m-au ajutat cand eram jos. Am cei 7 ani de acasa, imi respect atat familia cat si prietenii. Consider ca respectul si sinceritatea sunt cele mai importante in formarea unui caracter.Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: Momentan nu sunt in factiune. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Nu sunt in factiune. Iti place sa ajuti jucatorii?: Imi place foarte mult si acesta este obiectivul meu.
 10. Nume: Margoi Prenume: Alex Vârsta: Am varsta de 14 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire serioasă, amabilă şi respectuoasă. Îmi plac oamenii de acest gen şi, îndeosebi, să învăţ lucruri de la aceştia. Trăiesc fiecare clipă, las trecutul deoparte şi sunt capabil să-mi recunosc şi să-mi îndrept greşelile făcute. Îmi place să-mi petrec timpul cu prietenii mei şi să socializez cu alte persoane, la început străine, dar pe parcurs împrietenindu-mă cu respectivele . Sunt o persoana care ii place foarte mult sa comunice cu ceilalti si sa ii ajute la nevoie . Sunt o fire foarte calma , nu ma enervez repede ,stiu foarte bine sa explic , imi place sa fiu respectat deoarece la randul meu primesc respect si sunt genul de persoana care invata din greseli si evita pe cat posibil sa le faca , am un limbaj corect gramatical si foarte adecvat pentru aceasta functie. Nickname pe server: Pe server ma numesc alexmargoi Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/284 Numarul de ore jucate(minim 10): Am am aproape 10 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Mai ma joc CS:GO si Euro Truck SImulator 2. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales sa joc pe acest server deoarece eu am mai jucat pe beta si mi-a placut foarte mult serverul. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am fost in uber.M am plictisit in ea In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: In uber ,nu m a atras dispozitia sefului. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc functia de Lider deoarece vreau sa ridic factiunea si sa demonstrez tuturor ca se pot baza pe mine si sunt o persoana serioasa. Stiu sa coordonez o echipa, ma descurc foarte bine in situatii grele, am o experienta destul de mare în instructori si ma pricep destul de bine la licențe.In primul rand vreau sa va spun ca la aceasta factiune n-am detinut niciodata functia de lider sau macar rank 6, asta e si primul motiv pentru care aplic, ma atrage foarte mult factiunea in sine, mi-am dorit foarte mult sa devin lider la aceasta. Un alt motiv este pentru ca vreau s-o iau de la 0, sa-mi cladesc eu singur o echipa buna, cu membri capabili si dorinici sa avem rezultate cat mai bune.Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu lider la o factiune , in special o facțiune care oferă licențe .Nu ma cred mai bun decat alti, fiecare este bun in felul lui de a fi.Voi face Sedinte saptamanale si salariile vor fii stabilite in functie de rank.Nu am sa renunt la functia de lider niciodata, doar daca se va da wipe sau daca plec undeva in aceasta vacanta . A fi promovat la gradul de RPG-LEADER inseamna ceva incredibil pentru mine , de nedescris , niciodata nu am avut lider pe HP , si , pentru mine aceasta factiune inseamana mult. Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Cu nimic, suntem toti la fel. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost niciodata sanctionat cu nimic. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Desigur ca l-am citit. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt constient si daca stresez adminul pot sa nu fiu acceptat. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt destul de constient.
 11. Nume: Margoi Prenume: Alex Vârsta: Am varsta de 14 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire serioasă, amabilă şi respectuoasă. Îmi plac oamenii de acest gen şi, îndeosebi, să învăţ lucruri de la aceştia. Trăiesc fiecare clipă, las trecutul deoparte şi sunt capabil să-mi recunosc şi să-mi îndrept greşelile făcute. Îmi place să-mi petrec timpul cu prietenii mei şi să socializez cu alte persoane, la început străine, dar pe parcurs împrietenindu-mă cu respectivele . Sunt o persoana care ii place foarte mult sa comunice cu ceilalti si sa ii ajute la nevoie . Sunt o fire foarte calma , nu ma enervez repede ,stiu foarte bine sa explic , imi place sa fiu respectat deoarece la randul meu primesc respect si sunt genul de persoana care invata din greseli si evita pe cat posibil sa le faca , am un limbaj corect gramatical si foarte adecvat pentru aceasta functie. Nickname pe server: Pe server ma numesc alexmargoi Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/284 Numarul de ore jucate(minim 10): Am am aproape 10 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Mai ma joc CS:GO si Euro Truck SImulator 2. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales sa joc pe acest server deoarece eu am mai jucat pe beta si mi-a placut foarte mult serverul. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am fost in uber.M am plictisit in ea In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: In uber ,nu m a atras dispozitia sefului. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc functia de Lider deoarece vreau sa ridic factiunea si sa demonstrez tuturor ca se pot baza pe mine si sunt o persoana serioasa. Stiu sa coordonez o echipa, ma descurc foarte bine in situatii grele, am o experienta destul de mare în instructori si ma pricep destul de bine la licențe.In primul rand vreau sa va spun ca la aceasta factiune n-am detinut niciodata functia de lider sau macar rank 6, asta e si primul motiv pentru care aplic, ma atrage foarte mult factiunea in sine, mi-am dorit foarte mult sa devin lider la aceasta. Un alt motiv este pentru ca vreau s-o iau de la 0, sa-mi cladesc eu singur o echipa buna, cu membri capabili si dorinici sa avem rezultate cat mai bune.Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu lider la o factiune , in special o facțiune care oferă licențe .Nu ma cred mai bun decat alti, fiecare este bun in felul lui de a fi.Voi face Sedinte saptamanale si salariile vor fii stabilite in functie de rank.Nu am sa renunt la functia de lider niciodata, doar daca se va da wipe sau daca plec undeva in aceasta vacanta . A fi promovat la gradul de RPG-LEADER inseamna ceva incredibil pentru mine , de nedescris , niciodata nu am avut lider pe HP , si , pentru mine aceasta factiune inseamana mult. Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Cu nimic, suntem toti la fel. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost niciodata sanctionat cu nimic. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Desigur ca l-am citit. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt constient si daca stresez adminul pot sa nu fiu acceptat. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt destul de constient.
 12. Isi va primi un Advertisment .
 13. Nume:Ionut Prenume:Popa Vârsta:20 Câteva cuvinte despre tine:Salut! Ma numesc Popa Ionut Aurelian, am 20 ani sunt din oras-ul Constanta si-mi place acest oras, hobyi-ul meu este Fotbal-ul mie imi place sa imi fac prieteni noi in Real Life ci si in joc-uri vituale, nu sunt o persoana mincinoasa si sunt un prieten de nadejde, daca dejamagesc pe cineva ma simt foarte ***CUVANT CENZURAT*** in timp-ul liber imi place sa-mi plimb catelusa numita Lessye, imi place la nebunie joc-ul numit SA:MP, si-mi mai place sa am grad-ul de Leader / Helper / Admin pe acesta, pe viitor imi doresc pe acest server sa detin si Admin 1 simt ca, cu voia lui Dumnezeu voi ajunge acolo. Nickname pe server:PedSon Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/107 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2 ore helperi pe /n asa au spus avem nevoie de doar 2 ore. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Five M, CS:GO, Fortnite, ETS 2. De ce ai ales sa joci pe acest server?:Deoarece Systemele sunt unele foarte frumoase. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: N-am mai fost in alta factiune. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?:N-am mai fost in alta factiune. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?:Deoarece am o varsta dezolvtata si sunt foarte capabi-l menta-l cat si psihic. Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?:Calmitatea si Mentalitatea. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat:Nu, n-am fost sanctionat nici odata. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?: Da. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?:Da. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?:Da.
 14. In acest topic doar liderul va posta Anunturile Importante. Pentru a primi notificari puteti da 'Follow'. Toate anunturilor vor avea legatura cu factiunea, daca se schimba regulamentul, informatiile, skin-urile, etc. in acest topic voi posta. *Toate anunturile importante vor fi scrise aici, acest topic este important si trebuie verificat mereu de catre membrii The Rifa.
 15. -Liderul factiunii:SilviK -Co-liderul factiunii: Alkaline.,FoReSt (i)Testerii:SilviK,Alkaline.,FoReSt -Coordonatorii factiunii: SilviK,FoReSt Membrii cu rank 5 pot folosi comanda /fvrespawn, doar cu acordul liderului / co-liderului asta inafara war-urilor. Abuzul poate fi sanctionat cu FW/uninvite in functie de gravitate. (!) Un jucator acceptat pentru teste, are maxim 24 de ore la dispozitie sa sustina testul de intrare in factiune. Pentru testeri: -Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat / nu a mai susținut testul o data. -Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles, [/turn off]. -Trebuie să surprindeți tot testul in poze cu F8 sau intr-un video. -Trebuie sa aveti minimul de 15 intrebari surprinse in test. -Trebuie să faceți la fiecare greșeală o poza separat. (Nu este obligatoriu daca filmati) -După ce terminați testul teoretic urmează testul practic. -La testul practic sunteți obligați să solicitati minim 3-5 duele. -Ultima poza o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul că a trecut / a picat testul. -Testerii inactivi isi vor pierde functia. -Bonus pentru testeri: -Testerii care au acordat 10 teste vor primi $1.000.000(1kk). -Testerii care au acordat 20 de teste vor primi $2.000.000(2kk). -Testerii care au acordat 30 de teste vor primi $3.000.000(3kk).
 16. În acest topic se vor face învoirile pentru war-uri în caz că nu puteți participa la war-uri. Absența de la war-uri se sancționează cu Faction Warn. Se accepta 5 cereri de invoire pe luna. Aveti nevoie de minim 3 zile vechime in factiune pentru a depune o cerere de invoire la war. Cererile de invoire facute dupa ora 20:00 vor fi respinse. Model de Invoire: Nickname: Rank: Data invoirii: Zile in factiune: Numarul de invoiri pe luna aceasta: Motiv:
 17. vreu să fiu lider The Ballas cred că o să fiu cel mai bun Lider The Ballas si is RoKaN
 18. Nume:Robert Prenume:Abuzatoaie Vârstă:Am frumoasa varsta de 14 ani. Link către profilul de pe panel:http://panel.booter.ro/profile/433 Nickname pe server:MasterPRO Numărul de ore jucate:Am 1.04 ore jucate pe server. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?:Inafara de SA:MP ma mai joc Euro Truck Simulator 2,Minecraft si uneori Peapers Please cand ma plictisesc. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?:Ma consider potrivit pentru ca stiu cum sa respect oamenii(fodatorul) dar si playerii si stiu cum sa ma comport civilizat. De ce ai ales să joci pe acest server?:Am ales acest server pentru ca este un server frumos,cu o atmosfera placuta cu playerii buni si intelegatori la fel ca Owner-ul. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?:Cred ca nu ma diferentiez deloc fata de ceilalti playeri.Consider ca toti suntem la fel. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat:Nu,nu am fost pana acum sanctionat si nici nu imi doresc sa fiu. Câteva cuvinte despre tine:Ma numesc Robert am varsta de 14 ani.Sunt o persoana calma care nu suporta minciuna,am cei 7 ani de acasa si simtul umorului,imi place sa imi fac mereu prieteni noi,ma atasez repede de o persoana.Imi place sa leg prietenii in mediul virtual cat si in realitate.Vreau sa descopar mereu lucruri noi si sa incerc noi experiente. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?:In momentul acesta sunt in factiunea School Instructors LS si detin rank-ul 6. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?:Dupa cum am spus si mai sus tocmai sunt in factiunea School Instructors LS. Iti place sa ajuti jucatorii?:Da,imi place.Din cauza aceasta am aplicat si pentru functia de helper.
 19. paul™

  Cadou - Pavi

  T/C, sa stapanesti sanatos avatarul si inca o data bravo Kine!
 20. paul™

  CADOU - TymbarK

  Utilizatorul caruiua ii oferi cadoul:TymbarKMotivul pentru care ii oferi cadoul:Doar asa.Cadoul:Alte precizari:Sper ca iti place.
 21. DyiCrYis

  Helper

  Nume: Robciuc Prenume: Adelin. Vârstă: Am varsta de 14 ani. Link către profilul de pe panel: http://panel.booter.ro/profile/386Nickname pe server: DyiCrYis Numărul de ore jucate: 2 ore Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?: Minecraft si cam atat. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?: Deoarece sunt un om ce isi face foarte bine treaba,nu dezamagesc pe nimeni si am capatat multa experienta pe parcursul acestui joc,jucand pe mai multe servere,dar acum acesta este 'serverul meu'. De ce ai ales să joci pe acest server?: Am ales sa joc pe acest server, doarece imi plac persoanele de pe acest server,adminii si ownerii sunt pe masura,iar acest server are un potential mare,desigur poate ajunge cu usurinta la peste 200 de playeri. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?:Pentru mine toti sunt egali,deoarece la inceput fiecare invata,iar dupa nu se diferentiaza cu nimic fata de nimeni.Dar ma pot diferentia prin faptul ca stau la locul meu,nu ma cert cu nimeni si nici nu sunt prea vorbaret. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Nu am fost sanctionat. Câteva cuvinte despre tine:Salut,ma numesc Adelin,am varsta de 14 ani si imi place sa imi fac prieteni noi.Nu sunt certaret,imi place colegitatea si munca in echipa.Sunt o fire calma,stau la locul meu si nu deranjez pe nimeni nu nimic.Imi plac iesirile in aer liber,sa ma joc cu prietenii si sa fac glume.Imi place foarte mult fotbalul,avand ca idol pe Cristiano Ronaldo.Echipa mea de fotbal preferata este Real Madrid.Cam aceasta ar fii descrierea mea personala. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: Am acumulat 3 zile in factiunea National Guard,iar momentan am rank 1. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Dupa cum am spus,sunt in National Guard si nu am de gand sa parasesc factiunea. Iti place sa ajuti jucatorii?: Da, imi place foarte sa ajut jucatorii, deoarece si eu am fost ca unii,incepator,fara ajutor,nestiind cum sa ma descurc,si asta e si o calitate proprie,,sa ajut persoane nu doar in joc,ci si in viata cotidiana.Multumesc pentru toata atentia acordata,si sper sa am o sansa.
 1. Load more activity

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×