Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!
 • Load More
  You don't have permission to chat.
 1. FORUM ADMINISTRATION

  1. Administrative area

   News related to the forum, its projects; forum-related proposals; Forum / Account / Forum Questions / Problems, and tutorials to make browsing easier on this forum.

   7
   posts
  2. User area

   Presentations of community members, information about warnings and bans given on the forum, complaints about staff members and applications for entry into the staff of the community.

   20
   posts
  3. Discord - Booter România   (39 visits to this link)

   Booter Romania's official discord server.

 2. SERVER GTA: SAN ANDREAS MULTIPLAYER

  1. Information | Ads | regulations

   Here are the guidelines for our server to sa:mp, important information but also the updates that will be in the future.

   5
   posts
  2. 216
   posts
  3. Miscellaneous

   If you find a way / want to show your way, if you have a problem with the game and / or the computer, if you own a house or a bussines and want to make an event then you have found the perfect category!

   4
   posts
 3. GENERAL

  1. Design

   Design is an English word that pronounces [pron. di-zain] and which means project, drawing (conception), outline (conception). The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended.

   31
   posts
  2. Thematic discussions and socialization

   Discussions between community members about topics that do not fit in the other sections, questionnaires, and various curiosities.

   6
   posts
  3. Gaming

   Discussions about video games.

   1
   post
  4. IT Zone

   News, game tutorials, games and discussions about various issues appearing on a dedicated server or any other type of game; tutorials, news, and more related to IT.

   8
   posts
 4. ARCHIVE

   • No posts to show
 • Popular Contributors

 • Topics

 • Posts

  • Link către profilul de pe panel:  http://panel.booter.ro/profile/679
  • Nume: Mocanu. Prenume: Andreea Elena. Vârstă: Am varsta de 16 ani. Link către profilul de pe panel: Nickname pe server: Andreea.. Numărul de ore jucate: Am doar 4 ore jucate, ieri am intrat pentru prima data pe server si am decis sa raman. Ce alte jocuri mai joci înafară de SA:MP?: Nu mai joc alte jocuri, doar imi ocup timpul liber cu SA:MP. De ce te consideri potrivit pentru funcția de helper pe serverul RPG.BOOTER.RO?: Deoarece imi place sa ajut persoane, sunt o persoana foarte detaliata si complexa, sunt deschisa la minte si sunt capabila sa fac ce mi se spune. De ce ai ales să joci pe acest server?: Pe acest server majoritatea playerilor au un caracter foarte frumos, fara injuraturi si alte lucruri urate, Gamemode-ul ma atrage si am reusit sa si "colectionez" cateva masini si nu am de gand sa renunt. Ce lucruri te diferențiază pe tine față de ceilalți jucători?: Toti avem ceva diferit in noi, nu sunt genul de persoana care sa zica ca am ceva diferit fata de restul jucatorilor, prefer sa aud asta din partea altor persoane, nu din partea mea. Ai fost vreodată sancționat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat: Nu, nu am avut de ce. Câteva cuvinte despre tine: Am varsta de 16 ani, sunt o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat, cu cei 7 ani de acasa, stiu sa ma integrez foarte repede intr-un grup nou. imi place sa-mi fac cat mai multi prieteni. Daca nu sunt bagata in seama imi vad de treaba mea in general, sunt o fire calma, deschisa la minte din toate punctele de vedere si in acelasi timp nebuna, la modul bun. Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune rank-ul si zilele acumulate?: In aceste momente National Guard este prima factiune, rank 1, o zi. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?: Nu am avut ocazia de a parasi o factiune pana acum. Iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur, cu cel mai mare drag. Multumesc!
  • Nume: *NU IL POT DA* Prenume: Andrei Vârsta: Am varsta de 20 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire calma, desteapta, intelegatoare, iertatoare, draguta(Zic fetele).Imi place sa petrec timpul la pc, dar si cand am ocazia sa ies nu mai intru 2-3 ore. Nickname pe server:  Pe server ma numesc : ZuZu.StaR Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/650 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2.223 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Ma mai joc Fifa 2019, Euro Truck Simulator 2, Farming simulator 2017, Rocket League. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales acest server pentru ca are sisteme uimitoare si poti sa te distrezi pe el. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt in factiunea NG si deabea am intrat. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Momentan nimic nu s-a intamplat. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc aceasta functie deoarece consider ca sunt pregatit pentru a organiza o factiune si pentru a prinde infractorii, imi place foarte mult pozitia Ballas. am mai fost in aceasta factiune lider pe alte servere "adverse" si chiar m-am descurcat bine ( Consider  eu ). Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Nu suntem mai presus cu nimic decat nimeni, toti avem drepturi egale.. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?:  Da, desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt foarte constient de acest lucru. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient ca voi fi dat cu 100FP daca nu indeplinesc 60 zile.     Citează
  • Nume: *NU IL POT DA* Prenume: Andrei Vârsta: Am varsta de 20 ani. Câteva cuvinte despre tine: Sunt o fire calma, desteapta, intelegatoare, iertatoare, draguta(Zic fetele).Imi place sa petrec timpul la pc, dar si cand am ocazia sa ies nu mai intru 2-3 ore. Nickname pe server:  Pe server ma numesc : ZuZu.StaR Link catre profilul de pe panel(verifica atent link-ul): http://panel.booter.ro/profile/650 Numarul de ore jucate(minim 10): Am 2.223 ore jucate. Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: Ma mai joc Fifa 2019, Euro Truck Simulator 2, Farming simulator 2017, Rocket League. De ce ai ales sa joci pe acest server?: Am ales acest server pentru ca are sisteme uimitoare si poti sa te distrezi pe el. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt in factiunea NG si deabea am intrat. In ce factiune ai petrcut cel mai putin timp? Ce nu te-a atras?: Momentan nimic nu s-a intamplat. De ce te consideri potrivit pentru functia de lider al factiunii X?: Doresc aceasta functie deoarece consider ca sunt pregatit pentru a organiza o factiune si pentru a prinde infractorii, imi place foarte mult pozitia LVPD, am mai fost in aceasta factiune lider pe alte servere "adverse" si chiar m-am descurcat bine ( Consider  eu ). Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: Nu suntem mai presus cu nimic decat nimeni, toti avem drepturi egale.. Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: Nu, nu am fost. Ai citit regulamentul liderilor si regulamentul factiunii X?:  Da, desigur. Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Da, sunt foarte constient de acest lucru. Esti constient de faptul ca iesirea înainte de 60 de zile va rezulta 100 Faction Punish?: Da, sunt constient ca voi fi dat cu 100FP daca nu indeplinesc 60 zile.
 • Recent Status Updates

About Us

Booter.ro is a romanian gaming community based on SA:MP currently. It was founded on the 1st of April 2019.

Forum Links

Theme
Language
Contact Us
×