Jump to content

Secret

Administrator
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Secret last won the day on June 7

Secret had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Secret

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Harddisk stricat... gamemode pierdut... din pacate aventura a luat sfarsit prea devreme.... imi cer scuze pentru timpul pierdut.... 

  1. RoBy.

   RoBy.

   See you again...😢

  2. strrr18

   strrr18

   Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi, atat acum, cat si in 2014! Va salut pe toti si sper sa il redeschideti candva.

  3. BadBoyM

   BadBoyM

   Asta era nefericit...

 2. Secret

  Updates Booter RPG

  Adaugat quest discovery booter. Rezolvat un bug la spec. Adaugate comenzi noi pentru helperi. Adaugate 2 evente admini /startevent. Rezolvat un bug la fish( conturi banate plus sanctiuni) . Rezolvat un bug la /taser, reconfigurata comanda de la 0. /duty pentru departamente valabil si din casa/chirie. Adaugat comenzi admin rangeheal rangegun rangedisarm rangearmour. Rezolvat un bug la wanted. Rezolvat bug la cumpararea buylevel. Schimbari in script( ajuta la performanta serverului) Pentru a primi puncte la ore jucate nu trebuie sa fiti AFK. Rezolvat un bug la comenzile din banca. Rezolvat mp3. /rname pentru schimbarea numelui la rank. Cand un jucator este prins de politist apare numele politistilor ce au participant la prinderea acestuia. Marita suma suma amenzilor la radar.
 3. Secret

  Updates Booter RPG

  Sectiunea Updates Booter RPG In aceasta sectiune voi posta toate update-urile adaugate pe server, inclusiv rezolvarea anumitor bug-uri in vederea constientizarii playerilor legat de munca depusa in vederea oferirii playerilor a unui joc cat mai placut. Va amintim ca tot ce tine de bug-uri noi si anumite reconfigurari are serverului vor fi rezolvate cat mai repede iar playerii care incearca sa abuzeze de aceste mici probleme o sa fie sanctionati drastic. Fiecare player care posteaza/anunta un anume bug poate fi recompensat in functie de gravitatea acestuia.
×

Important Information

Terms of Use