Jump to content

RoLLz.

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About RoLLz.

 • Birthday 04/06/1999

Recent Profile Visitors

331 profile views
 1. Daca cunoasteti / ati descoperit un program util pentru PC sau pentru Smartphone, il puteti posta in aceasta categorie facand un topic nou, dupa modelul de mai jos. Nume program: Utilitatea lui: Tip program (PC / Smartphone): Care este parerea ta despre program / pe tine cum te-a ajutat?:
 2. RoLLz.

  [Games] - Regulament & Informatii.

  Daca ati gasit un joc interesant (iOS / Android), puteti posta informatii despre el aici, nu trebuie sa faceti alt topic: Nume joc: Data aparitiei: Este pentru (iOS / Android): Cateva informatii: Poze / videoclip:
 3. Aceasta categorie este pentru: "Diverse discutii in legatura cu software-ul, probleme, nelamuriri si raspunsuri ce tin de diferite programe" Daca aveti nelamuriri legate de un software s.a.m.d, puteti posta in acest topic si o sa va ajute cineva (daca exista cineva). Nu este un model de postare implicit.
 4. Daca ceea ce doriti sa postati nu se incadreaza in nicio categorie, o puteti face aici, de exemplu: *Voi ce parere aveti de quest-ul adaugat *Ce masina vi se pare ca merita tunata? etc, totusi, continutul / titlul trebuie sa tina de comunitatea Booter, nu postati alte chestii care sunt total pe langa categorie sau se pot posta-n alta categorie.
 5. Daca ati gasit o melodie noua / interesanta, o puteti posta aici, facand un nou topic dupa urmatorul model: Nume melodie: Artist(isti): Data lansarii: Link: *Aveti voie sa postati doar melodii de pe Youtube.
 6. Daca doriti sa postati un topic legat de un film / serial / emisiune TV, urmati urmatorul model & tineti cont de cerintele de mai jos: - Sa nu fie repost, daca a fost odata postat, este suficient. - Sa nu fie extrem de vechi & imposibil de accesat (n-are rost sa fie postat daca nu-l poate vedea nimeni pe nicio platforma). - Model de postare: Numele (fim / serial / emisiune TV): Gen: Data aparitiei (film / serial):
 7. RoLLz.

  [Amuzament] - Video / GIF-uri.

  Daca ati gasit un videoclip amuzant / un GIF, il puteti posta aici, fara a face un topic nou, puteti posta si sursa daca doriti. (!) Nu postati nimic cu tenta sexuala, o sa fie sters + o sa se aplica o sanctiune.
 8. RoLLz.

  [Amuzament] - Poze.

  Daca ati gasit o poza amuzanta, un 'meme', il puteti posta aici, nu trebuie sa faceti un nou topic (cu sau fara sursa), pentru amuzamentul celorlalti membrii. (!) Nu postati poze cu tenta sexuala, o sa fie stearsa + o sa se aplica o sanctiune.
 9. RoLLz.

  [Real - Life] - Poze cu 'noi'.

  Daca doriti sa va afisati adevarata identitate pe forum, o puteti face in acest topic, fara a deschide altul nou, puteti posta o poza cu voi / profilul vostru de instagram / facebook s.a.m.d odata cu poza. Alte precizari; orice jignire la adresa celor care posteaza aici se sanctioneaza, nu vrem sa existe 'certuri, glume la adresa infatisarii cuiva', acest topic este facut pentru a ne cunoaste mai bine intre noi.
 10. Acest regulament trebuie citit inainte de a deschide un topic la categoria 'Video Games'. Trebuie sa tineti cont de: - Titlu; trebuie sa aiba legatura cu ceea ce contine topic-ul, daca este vorba despre un joc, trebuie sa contina detalii despre joc, data lansarii, platforma pe care se lanseaza, cerintele etc. - Continut; daca doar puneti ceva copiat, lasati sursa, altfel topicul o sa fie inchis, daca continutul este rescris sub alta forma de catre voi precizati acest lucru + sursa de unde v-ati inspirat. - Comentarii; nu lasati comentarii de genul 'cool, tare, misto s.a.m.d', riscati sanctionarea (pe forum). Model de postare: Titlu: "Joc - PC / Consola - An". Ex" Red Dead Redemption 2 - PC / Consola (se trec amandoua daca apare pe ambele) - 2018.
×

Important Information

Terms of Use