Jump to content

Dorin265

Leader SAMP
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dorin265

 • Birthday 12/26/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dorin265

  Corleone Family - Aplicatii

  >> Aici poti aplica daca doresti sa devii membru Corleone Family. >> Lider-ul paote respinge o aplicatie daca nu sunt respectate cateva reguli simple: Scrii pe cat posibil corect gramatical, folosesti un limbaj corect, nu falsifica / modifica dovezile si nu faci expozitie de culori, folosesti maxim 2-3 culori usor citabile. >> Lider-ul are la dispozitie 24 ore sa-ti raspunda la aplicatie deci ai rabdare, daca ai fost acceptat pe forum faci legatura cu un membru Staff Corleone Family pentru a fi testat cat teoretic atat si practic. >> Raspunde la urmatoarele intrebari: >> Nume : >> Level : >> Varsta reala : >> Intervalul de timp in care joci pe server : >> Cu ce se ocupa Corleone Family? : >> Esti constient ca daca nu vei veni la war, vei primi FW? : >> De ce doresti sa te alaturi mafiei Grove Street? : >> Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta mafie? : >> Poza cu [/stats] :
 2. Dorin265

  Reclamatii

  Nickname: Numele aceluia : Motiv: Dovezi:
 3. Dorin265

  Reclamatii

  Nickname: Numele aceluia : Motiv: Dovezi:
 4. Dorin265

  Aplicatie Lider Corleone

  nickname pe server: Control. Nume real: Dorin. Ore jucate: 8.60. De cat timp joci pe server?: De 4 zile. Varsta reala: Am 11 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Samp si Minecraft Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Doresc sa creez o mafie sa fie ca niste prieteni, foarte buni la tras o sa avem war-uri zilnice daca este o mafie activa Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Sunt in Los Santos Police departament Ce ai aduce nou pe Booter?: Crate-uri multe si stage 5/5 la infernus sa prinda 400km/h De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Da Mentiuni: Chiar imi doresc sa intru in factiune ca lider va pwp dulce.
 5. Dorin265

  Aplicatie lider Paramedic Department

  Nickname pe server: Control Nume real: Dorin Ore jucate: 1 De cat timp joci pe server?: De 4 zile chiar imi place server-ul Varsta reala: 11 Ce alte jocuri mai joc?: Minecraft,Samp Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Seriozitate, activitate, Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Sunt in Los Santos Police Departament Ce ai aduce nou pe Booter?: Multe crate-uri playerii,stage adica stage 5/5 la infernus sa prinda 400km/h etc De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Sunt o persoana matura ce stie sa coordoneze membrii. Experienta isi vede intotdeauna valorile. Ai jucat pe Booter in 2013?: Nu Mentiuni: Multumesc pentru timpul acordat .
 6. Dorin265

  Aplicatii Police Departament

  Nume: Control. Ore jucate:(poza joc /stats) 2 Ore. Warns:(/stats) Nu am. Nume real:Dorin. Ai posibilitatea de a filma dovezi clare in joc?: Nu Cum te-ai descrie (minim 25 cuvinte)?: Ma numesc Dorin am varsta de 11 ani sunt bun la fotbal Sunt putin gras am putini prieteni De ce vrei sa intri in Los Santos Police Department (Minim 10 cuvinte)?:Finca vreau sa fiu coleg cu un prieten care este in acceasta factiune Care crezi ca sunt calitatile unui politist?: Rabdare. Din ce tara / oras esti?: Sunt din Romania si stau in berzovia Altele:Nu
 7. Dorin265

  Cerere lider Taxi

  Nickname pe server: Control. Nume real: Dorin. Ore jucate: 1.90. De cat timp joci pe server?: Joc pe accest server de 2 zile. Varsta reala: 11 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Minecraft. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Doresc sa fac un joc corect, fara aplicatii pe pile sau mite pentru a scapa de sanctiuni sau pentru a intra in factiune si sa ofer o sansa tuturor jucatorilor cu cei 7 ani de acasa si apti pentru a face parte dintr-o factiune. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Nu am fost in nicio factiune Ce ai aduce nou pe Booter?: Momentan nu as schimba nimic, as cauta doar rezolvarea bugurilor si as incerca sa aduc playeri noi. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai fost lider si pe alte servere si stiu cum e sa fii lider. Ai jucat pe Booter in 2013?: Nu. Mentiuni: Multumesc pentru timpul accordat.
 8. Dorin265

  Taxi Company - Aplicatii

  Nume :Ma numesc Dorin Level :Level 1 Varsta reala :11 ani Intervalul de timp in care joci pe server :1-2 ore Cu ce se ocupa Taxi Company? : Factiunea Taxi Company se ocupa de a duce playerii dintr-un loc in altul De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi Company? : Vreau sa intru in Taxi Company finca este o factiune pasnica si frumoasa Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta factiune? : pana la rank 5 Poza cu [/stats] : Nu stiu cum sa bag poza Cum te-ai descrie in cateva randuri?:Salut sunt un baiat,cuminte,intelegator,inteligent,Bun la footbal,stiu sa imi fac prieteni,ma inteleg bine cu oricine,am putini prieteni
×

Important Information

Terms of Use