Jump to content

John Gotti

Helper SAMP
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

John Gotti last won the day on May 29

John Gotti had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About John Gotti

Recent Profile Visitors

135 profile views
 1. John Gotti

  Grove Street - Aplicatii

  Jolly - Aplicatie respinsa, faci deja parte dintr-o factiune si pe langa asta nu ai complectat toate campurile.
 2. John Gotti

  Cum sa instalezi & joci SA:MP

  Salut, astazi m-am gandit sa va prezint un tutorial simplu prin care explic cum sa jucati San Andreas Multiplayer. Prima data aveti nevoie de jocul GTA San Andreas pe care il puteti descarca de aici. Dupa ce s-a descarcat arhiva jocului in calculator, o accesam si dezarhivam folderul intr-o partitie aleasa de voi. Odata dezarhivat folderul avem nevoie de SA:MP (clientul prin care va puteti conecta in retea). SA:MP-ul il puteti descarca de aici. Clientul are dimensiunea de 15.5 mb, deci in cateva secunde trebuie sa fie deja descarcat (depinde de viteza voastra la internet). Dupa ce s-a descarcat in calculator executabilul cu numele 'sa-mp-0.3.7-install.exe', apasam dublu click pe el si urmam pasii de mai jos: 1. In primul pas o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. - Apasati pe butonul 'I Agree' asta inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile lor. 2. In al doilea pas o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. - Trebuie sa apasati pe butonul 'Browse...' si sa cautati in calculator unde s-a dezarhivat precedent jocul GTA San Andreas, dupa ce l-ati depistat apasati click pe folder si dupa 'Ok'. Odata ce s-a selectat folderul unde sa fie instalat clientul San Andreas Multiplayer, in aceeasi fereastra o sa observati un buton cu numele 'Install', apasati pe el si asteptati pana cand acesta termina de instalat toate cele necesare. 3. Al treilea pas si ultimul o sa fie ceva de genul acesta. - Clientul a fost instalat cu succes, intrati in folderul unde v-ati dezarhivat jocul GTA San Andreas si apasati pe aplicatia cu numele 'samp' (poza). In scurt timp o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. In partea de sus mijloc unde avem campul 'Name:' acolo o sa va puteti pune ce nume doriti voi sa aveti pe server. Acum trebuie adaugat serverul in lista pentru a va putea conecta alaturi de noi. Dupa cum vedeti si in (poza) trebuie sa apasati click pe bifa portocalie pentru a deschide o fereastra de genul acesta. In locul gol o sa adaugati adresa rpg.booter.ro:7777 si apasati pe butonul 'Ok', acum o sa va fie afisat in lista serverul exact ca in poza aceasta. Dupa ce sunteti siguri ca v-ati adaugat un nume in partea de sus a ferestrei apasati dublu click pe numele serverului urmat de 'Connect' (poza). Jocul urmeaza sa se deschida si sa efectueze conectarea voastra catre serverul comunitatii Booter. [!] ATENTIE: - In caz ca intampinati probleme cu jocul, trebuie sa luati in vedere instalarea urmatoarelor programe: 1. Visual C++ 2015 il descarcati de aici. 2. DirectX Runtimes il descarcati de aici. > Acesta a fost tutorialul, totul o sa functioneze perfect daca urmati cu atentie pasii prezentati mai sus. In caz ca intampinati probleme, puteti sa postati in acest topic iar noi o sa intervenim intr-un timp cat mai rapid pentru a va asista in ceea ce priveste problema.
 3. John Gotti

  Sugestie - Sistem de Task-uri

  Nickname pe server: John_Gotii La ce crezi ca o sa ajute serverul aceasta sugestie?: Dupa parerea mea ar elimina monotonia de pe server si ar ajuta considerabil la activarea jucatorilor pe server. Descriere sugestie: M-am gandit la acest sistem inca de la inceput, dupa parerea mea este fix necesarul de care are serverul nevoie in momentul de fata (activitatea ridicata). El se bazeaza pe 3 ramuri, aceste fiind: 1. Task-ul in sine (misiunea) (ex1: colecteaza 50,000$ la job-ul Delivery Guy), (ex2: joaca o ora intreaga pana la urmatorul payday), (ex3: urca pana pe muntele chiliad), (ex4: condu 20 km cu un vehicul de tip: glendale). - Am dorit sa enumar doar cateva exemple. 2. Task level (sa se inceapa de la level 1 iar de aici sa fie structurat pe cateva zeci de levele, asta ar insemna ca in timp sa se poata adauga in continuare si altele cand cineva ajunge la limita). 3. Task reward (castigul) (ex: premiul sa varieze in functie de dificultatea task-ului si timpului necesar pentru finalizarea lui. La fiecare completare jucatorul sa fie premiat cu: sume de bani, puncte de respect, level up, ceva puncte booter benefice intr-un shop pe joc (nu trebuiesc introduse toate intr-un singur task). La logare fiecare jucator sa-i fie afisat in partea dreapta deasupra la radar ceva de genul: BOOTER TASKS Task: Omoara 3 politisti. Task level: 1 Task reward: 35,000$ Bineinteles, sa existe si o optiune ex: /tog prin care poti dezactiva textdraw-ul la dorinta ta.
 4. John Gotti

  Prezentare John_Deagle

  Te salutam!
 5. John Gotti

  Prezentare - Netistul

  Bun venit alaturi de noi!
 6. John Gotti

  Prezentare GleGs

  Bine ai venit!
 7. John Gotti

  Prezentare Aleex

  Bine ai venit!
 8. John Gotti

  [BUG] Character Animation

  Nickname in joc: John_Gotti Descrierea completa a bug-ului: Serverul seteaza o animatie prin care abia te poti misca, prima oara am crezut ca este de la mine insa am dat cateva relogs si am observat ca si alti jucatori intampina aceasta problema, efectiv nu te poti juca din cauza asta. Poze/video/link-uri: https://imgur.com/a/5aQm7gv
 9. Cine poate sa-mi lase IP-ul de la server? DNS-ul nu functioneaza, multumesc.

  1. Time

   Time

   A revenit și DNS-ul. 
   Data viitoare încearcă și samp.booter.ro

 10. Nickname pe server: Nume real: Jonathan Ore jucate: 3 De cat timp joci pe server?: De cateva zile. Varsta reala: 19 Ce alte jocuri mai joc?: In momentul de fata, nici un fel de joc. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Pai presupun ca in momentul de fata nu am ce sa aduc nou deoarece nu exista lideri, insa doresc sa ma implic asa cum trebuie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Daca vorbim la general, am fost lider de mafie pe o alta comunitate si am datat 200 zile. Ce ai aduce nou pe Booter?: Nu cred ca am puterea in momentul de fata sa aduc ceva nou, insa incerc sa prosper pe cat posibil aci. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: In primul rand experienta pe care o am in spate, iar in al doilea rand ma consider o persoana cat se poate de matura si foarte intelept cand vine vorba in a lua deciziile cele mai corecte. Ai jucat pe Booter in 2013?: Am jucat pe o comunitate cu numele asta acum ceva timp, insa nu imi aduc aminte prea multe. Mentiuni:
×

Important Information

Terms of Use