Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/23/2019 in all areas

 1. 5 points
  Cu ajutorul administratiei Booter am reusit sa punem la punct primul filmulet de prezentare a serverului Booter. Pe viitor in cazul in care exista profesionisti in aceasta "arta" a youtube-ului sunt rugati sa ma contacteze in vederea punerii spre folosinta a acestor capacitati. Va uram spor la vizinoat iar daca v-a placut nu uitati sa folositi butonul de subscribe sau like. Daca aveti pareri si idei legate de urmatoarele videoclipuri va asteptam sa raspundeti la acest topic. Orice ajutor conteaza!
 2. 4 points
  Nickname pe server: Sava La ce crezi ca o sa ajute serverul aceasta sugestie?: Este o necesitate. Descriere sugestie: taser la departament (/ta) intrare acoperis pentru elicopter (nu este) implementarea unei somatii pentru amenzile de viteza deoarece somatia normala este doar pentru wanted iar cei care au fost prinsi de radar nu au wanted. Modificarea sumei pentru amenda de viteza (in momentul acesta este in jur de 100-300 dolari) timp mai scurt de asteptare la fish (stam si cate 20 de secunde cand prindem la spawn civil si alte 24/7) adaugare masina medium-high cost la rentcar (Sandking/NRG), orice. (Nu este nici o masina high cost la rent)\ inca mai este o problema cu un motor lock la rentcar. respawn masini rentcar sa fie micit la 15 minute deoarece majoritatea le lasa pe drumuri. iar cand o masina isi ia respawn sa isi piarda chiriasul. mp3 de la 24/7 sa fie permanent. (dupa ce iesi din joc se pierde) Fotografii/link-uri:
 3. 3 points
  Booter prezinta primul quest de pe proaspat deschisul server de SAMP In cursul serii de 26.05.2020 a fost adaugat pe serverul Booter un Quest in vederea descoperirii noului server. Acest quest consta in descoperirea unor checkpoint-uri de culoarea albastra localizate doar in orasul Los Santos sau in imprejurimile acestuia. Numarul de checkpoint-uri este de 30 iar finalizarea quest-ului consta in gasirea tuturor si recompensarea fiecaruia cu un anumit premiu. Fiecare jucator are dreptul la cele 30 de checkpoint-uri netinand cont de cate persoane il gasesc. Jocul in echipa este recomandat deoarece gasirea locatiilor este mult mai usoara intr-o echipa. Pentru inceput o sa primiti o harta cu cateva checkpoint-uri gratis indicate de catre noi, urmand ca pe viitor harta sa fie imbunatatita. Acest quest se poate face doar pe timpul zilei, insemnand ca intre orele 00:00 - 09:00 se pot intreprinde alte activitati pe server. Premiile oferite de catre Booter pentru finalizarea acestui Quest sunt acordate in functie de sansa fiecaruia. Sansa nr 1: 1 masina de tip Phoneix, in cazul in care detineti 2 masini aceasta masina va ofera posibilitatea celui de-al doilea slot. Sansa nr 2: 1 slot vehicule personale Sansa nr 3: O suma de bani avand maximul de 1.600.000$ iar minimul jumatate din suma maxima. Sansa nr 4: O suma de bani de pana la 800.000$ si un numar de pana la 85 rob points sau echivalentul in free points. Sansa nr 5: O suma de bani de pana la 500.000$ si un numar de pana la 35 rob points sau echivalentul in free points. Mai jos este prezentata o mini-harta cu zona unde sunt amplasate checkpoint-urile, spre ajutorul dumneavoasta.
 4. 2 points
  Adaugat quest discovery booter. Rezolvat un bug la spec. Adaugate comenzi noi pentru helperi. Adaugate 2 evente admini /startevent. Rezolvat un bug la fish( conturi banate plus sanctiuni) . Rezolvat un bug la /taser, reconfigurata comanda de la 0. /duty pentru departamente valabil si din casa/chirie. Adaugat comenzi admin rangeheal rangegun rangedisarm rangearmour. Rezolvat un bug la wanted. Rezolvat bug la cumpararea buylevel. Schimbari in script( ajuta la performanta serverului) Pentru a primi puncte la ore jucate nu trebuie sa fiti AFK. Rezolvat un bug la comenzile din banca. Rezolvat mp3. /rname pentru schimbarea numelui la rank. Cand un jucator este prins de politist apare numele politistilor ce au participant la prinderea acestuia. Marita suma suma amenzilor la radar.
 5. 1 point
  Am facut acest topic pentru a va arata comunitatea Booter de prin anii 2013-2014 Cu parere de rau fata de comunitatea la care s-a muncit foarte mult in acea perioada, ea s-a inchis din lipsa timpului si lipsei de persoane capabile in cele ale scripting-ului. Cu drag va asteptam pe nou server creeat in totalitate de la 0, urmand a va aduce diferite update-uri zilnice si momente de neuitat. Am sa va prezint mai jos cateva poze sau videoclipuri pe care am reusit sa le pastrez de pe atunci. In cazul in care exista persoane din cei care au jucat pe server in acea perioada care au diferite poze/videoclipuri si aveti placerea sa le postati in acest topic, v-am fi foarte recunoscatori!
 6. 1 point
  Acceptat pentru teste!
 7. 1 point
  Salut, astazi m-am gandit sa va prezint un tutorial simplu prin care explic cum sa jucati San Andreas Multiplayer. Prima data aveti nevoie de jocul GTA San Andreas pe care il puteti descarca de aici. Dupa ce s-a descarcat arhiva jocului in calculator, o accesam si dezarhivam folderul intr-o partitie aleasa de voi. Odata dezarhivat folderul avem nevoie de SA:MP (clientul prin care va puteti conecta in retea). SA:MP-ul il puteti descarca de aici. Clientul are dimensiunea de 15.5 mb, deci in cateva secunde trebuie sa fie deja descarcat (depinde de viteza voastra la internet). Dupa ce s-a descarcat in calculator executabilul cu numele 'sa-mp-0.3.7-install.exe', apasam dublu click pe el si urmam pasii de mai jos: 1. In primul pas o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. - Apasati pe butonul 'I Agree' asta inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile lor. 2. In al doilea pas o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. - Trebuie sa apasati pe butonul 'Browse...' si sa cautati in calculator unde s-a dezarhivat precedent jocul GTA San Andreas, dupa ce l-ati depistat apasati click pe folder si dupa 'Ok'. Odata ce s-a selectat folderul unde sa fie instalat clientul San Andreas Multiplayer, in aceeasi fereastra o sa observati un buton cu numele 'Install', apasati pe el si asteptati pana cand acesta termina de instalat toate cele necesare. 3. Al treilea pas si ultimul o sa fie ceva de genul acesta. - Clientul a fost instalat cu succes, intrati in folderul unde v-ati dezarhivat jocul GTA San Andreas si apasati pe aplicatia cu numele 'samp' (poza). In scurt timp o sa va fie afisata o fereastra de genul acesta. In partea de sus mijloc unde avem campul 'Name:' acolo o sa va puteti pune ce nume doriti voi sa aveti pe server. Acum trebuie adaugat serverul in lista pentru a va putea conecta alaturi de noi. Dupa cum vedeti si in (poza) trebuie sa apasati click pe bifa portocalie pentru a deschide o fereastra de genul acesta. In locul gol o sa adaugati adresa rpg.booter.ro:7777 si apasati pe butonul 'Ok', acum o sa va fie afisat in lista serverul exact ca in poza aceasta. Dupa ce sunteti siguri ca v-ati adaugat un nume in partea de sus a ferestrei apasati dublu click pe numele serverului urmat de 'Connect' (poza). Jocul urmeaza sa se deschida si sa efectueze conectarea voastra catre serverul comunitatii Booter. [!] ATENTIE: - In caz ca intampinati probleme cu jocul, trebuie sa luati in vedere instalarea urmatoarelor programe: 1. Visual C++ 2015 il descarcati de aici. 2. DirectX Runtimes il descarcati de aici. > Acesta a fost tutorialul, totul o sa functioneze perfect daca urmati cu atentie pasii prezentati mai sus. In caz ca intampinati probleme, puteti sa postati in acest topic iar noi o sa intervenim intr-un timp cat mai rapid pentru a va asista in ceea ce priveste problema.
 8. 1 point
  Salut! Bine ai venit!
 9. 1 point
  Nickname pe server: Aleex Nume real: Nidelcea Alexandru Ore jucate: 7 De cat timp joci pe server?: De o zi. Varsta reala: Am 22 ani. Ce alte jocuri mai joc?: CS:GO Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Am degand sa ma implic in ceea ce fac si sa fiu un lider pe masura asteptarilor. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Daca este vorba de stat in factiune tot pe acest server cred ca undeva la 90 zile la Stracy rank 6 (lider) daca este vorba de alte sv am stat 143 zile in NG rank 5. Ce ai aduce nou pe Booter?: Mi-am adus deja cativa prieteni care vor juca aici si idei noi pentru update-uri. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am mai fost lider si m-am descurcat destul de bine. Ai jucat pe Booter in 2013?: Da, am avut numele Galdeo. Mentiuni: Am mai avut functia de lider la mafie inainte dar acu nu-mi permite timpul de a mai intra in mafie.
 10. 1 point
  Nickname in joc: John_Gotti Descrierea completa a bug-ului: Serverul seteaza o animatie prin care abia te poti misca, prima oara am crezut ca este de la mine insa am dat cateva relogs si am observat ca si alti jucatori intampina aceasta problema, efectiv nu te poti juca din cauza asta. Poze/video/link-uri: https://imgur.com/a/5aQm7gv
 11. 1 point
  Am pățit și eu la fel astăzi, de aseară am văzut prima data..
 12. 1 point
  Regulament General - Taxi Company Fiecare taximetrist care face parte din Taxi Company trebuie să cunoască în primul rând Regulamentul General al serverului dar si acest regulament. Acest regulament trebuie citit și recitit pentru o experiență mai crescută și evitarea greșelilor în timpul activității ca și taximetrist. Taximetriștii se ocupă cu transportul comod și rapid al jucătorilor în locațiile dorite, în schimbul unei sume de bani. Reguli și informații generale: Sunteți obligați să respectați întocmai acest regulament, alături de regulamentul serverului și de regulile și indicațiile impus de lider/co-lideri. Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea și desfășurarea activității facțiunii sunteți obligați să anunțați liderul/co-liderul. Sfidarea liderului / co-liderului este sancționată ca atare în funcție de gravitatea acesteia și totodată de numărul de abateri, începând de la Avertisment Verbal (AV), ajungând la Faction warn (FW) sau chiar demiterea (Uninvite) respectivului din facțiune. Limbajul vulgar / insultele se sancționează cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în funcție de situație. Nu vă certaţi şi nu aduceţi injurii sau luaţi la mişto alţi colegi sau membrii ai comunităţii. Aceste acţiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veţi plăti, indiferent dacă aţi fost sau nu provocaţi. Spam-ul pe chatul /f este sancționat în funcție de gravitate, cu AV, FW sau uninvite. Este interzis să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale, se pedepseste cu amenda stabilita de lider in regulamentul intern. Liderul / co-bliderul pot respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a făcut reclamația are dreptul să refacă reclamația (respectând modelul). Liderul / co-liderul are dreptul de a selecta aplicatiile acceptate in functie de orice criteriu stabilit de acesta. Trebuie să aveţi un comportament decent atât în secţiunea de pe forum destinată facţiunii şi pe întreg forumul, evitând posturile inutile, spam-ul şi alte încălcări ale regulamentului forumului cât şi pe panel, atât în reclamaţiile împotriva voastră, a unui coleg sau al oricărui alt jucător, cât şi în tichetele de ajutor. Certurile, insultele de pe forum/panel vă pot aduce, pe lângă sancţionarea din partea unui admin cu warns/suspend, şi sancţionarea în joc, în funcţie de decizia celui care v-a sancţionat iniţial. Nu este permis să reclamați un coleg de facțiune pe panel. Pentru a reclama un coleg de facţiune, aduceți dovezi concrete într-un Private Message [PM - Mesaj Privat], în cazul în care sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch sau alte abateri ce ţin de acest regulament, respectiv În regulamentul general al serverului). Regulament sanctiuni: Liderul / subliderul pot respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a făcut reclamația are dreptul să refacă reclamația (respectând modelul). Reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate de către admini. Co-liderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații cu acordul liderului, dar în cazul unor greșeli în reclamații liderul va fi sancționat, nu subliderul. Liderul/co-liderul are la dispoziție 72 de ore pentru a închide o reclamație. Membrul reclamat este nevoit ca în maximum 24 de ore să aducă dovezi cum că ar fi procedat corect. Este strict interzis ca în dovezile (fie video/poze/vocale) aduse de voi să fie jigniri aduse player-ului care a făcut reclamația. Sancțiunea este decisă de lider în funție de gravitate și de abateri. Comenzile facțiunii: [/f] - Chat-ul facţiunii, folosit pentru a comunica cu colegii. [/accept taxi id] - Accepti o comanda a unui player. [/cancel taxi id] - Renunți la o comandă avută in prezent. [/fare <preț>] - Fare-ul este 150$ pe tot parcursul zilei. [/shownews] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider. [/gdeposit money suma] - pentru a introduce bani în seif-ul facţiunii. [/fvr] - Folosită pentru a respawna toate vehiculele facțiunii (doar liderul/co-liderul) [/tog - faction chat] - Folosită pentru a dezactiva chat-ul. [/heal] - Folosită pentru a primi 100 HP din interiorul HQ-ului. [/members rank - faction warn - uninvite] - Folosită pentru a vedea lista de membri si de a selecta optiunea dorita. [/lc] - Comanda doar pentru lideri pentru a vorbi pe chat-ul liderilor. Amenzi: Toate amenzile se stabilesc de Lider, incepand cu 50.000$ pana la 150.000$ in functie de cauza, suma stabilita nu poate fi depasita! (se considera abuz si se sanctioneaza cu demitere). Valoarea amenzilor le veti gasi intr-un topic facut la fiecare factiune in parte numit regulament intern alaturi de alte reguli adaugate de lideri in afara de regulamentul acesta. Reguli despre activitate: Trebuie să aveţi o activitate constanta pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demişi din facţiune. În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu rank 2 și minimum 7 zile pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe lună, acestea pot fi cumulate. Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămână nu sunt obligaţi să facă raportul de activitate. Dacă şedinţa pică în perioada când ei au inactivitate, aceştia sunt scutiţi de şedinţă. Cererile de inactivitate realizate cu mai puţin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebuie să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci. Nu aveţi voie să faceţi învoire după începerea şedinţei, ci doar cu 30 minute înainte de începerea acesteia. Cererile făcute nu vor fi luate în calcul şi veţi fi consideraţi absenţi dacă nu participaţi. Alte reguli si informatii: Este interzis să puneți fare unui coleg. Tariful pentru colegi este intotdeauna 0$. Puteți folosi comanda [/eject] dacă clientul dorește să fie plimbat, vă înjură / jignește sau în cazul în care vă acuză într-un fel, dar înainte trebuie să faceți ScreenShot (F8) în caz de reclamație împotriva voastră. Cei care sunt acceptați la teste sunt nevoiți să contacteze un membru din staff pentru a susține testul. Cei care nu se vor prezenta la test în cel puțin 24h de la acceptarea aplicației vor primi reject automat. Este strict interzis să faceți DM/DB. DM și DB puteți face doar pe polițisti. Ședințele sunt anunțate de lider pe [/shownews] sau în topicul "Anunțuri importante" pe forum. Nu trebuie să anunțați undeva că ați luat o mașină a facțiunii. Este strict interzis să dețineți droguri. În caz că aveți droguri trebuie să scăpați de ele în cel mai scurt timp posibil. Trebuie sa stiti toate locațiile importante, dacă nu știți o locație cereți reper sau întrebați pe /f. Daca clientul ii spune taximetristului sa-l duca la o anumita locatie care are mai multe puncte in [/gps] (ex. de locatii cu mai multe puncte in [/gps]: Banca LS, Bar LS, etc), acesta poate intreba clientul care punct din [/gps] mai exact (ex. al doilea punct din [/gps]). La două avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn. Amenzile pentru ce se întâmplă la ședintele factiunii / confiscarea permisului / [/fare] gresit / folosirea vehiculelor factiunii in scopuri personale sau pe chat-urile [/f] și [/tx] sunt setate de fiecare lider și trebuie să apară in Regulamentul Intern al fiecarei factiuni. Este interzisă fraudarea raportului / e interzis să trișați pentru a face raport într-un mod incorect. Dacă clientul este AFK îl puteți astepta maxim 30 secunde și dacă acesta nu urcă în taxi puteți pleca. Vă recomandăm să aveți dovada cum că l-ati asteptat în caz de reclamație. Dacă clientul este AFK când ajungeți la locație il puteti astepta sau îi puteți acorda [/eject]. În caz de reclamatie trebuie să aveti dovada cum că ați ajuns la locația cerută de client. Dacă clientul dumneavoastră este somat de un agent de poliție în timp ce îl transportați sunteți obligat să opriți și să îi dați [/eject]. Nu aveți voie să vă explodați/să vă aruncaţi cu taxiul in apă intenționat în timpul unei comenzi, veți fi sancționați cu Avertisment verbal (AV). Nu aveți voie sub nici o formă să acceptați comenzi în timp ce aveți wanted, deoarece puneți în pericol viața clienților. Abaterea de la această regulă va fi sanctionată cu Avertisment Verbal la prima abatere si cu Faction Warn la a doua abatere. Dacă urcă în Taxi un client acceptat si refuzați să-l transportați primiți Faction Warn. Dacă furați mașina unui coleg iar acesta dă PM liderului/ co-liderului veți fi sancționați cu Faction Warn. Este strict interzis să cereți un grad de tester/co-lider veți fi sancționați cu Faction Warn.
 13. 1 point
  REGULI GENERALE: >> Grove Street este o mafie respectata, situata in Los Santos si se ocupa cu traficul de arme si de droguri. De asemenea familia noastra are afaceri ilegale, scopul familiei noastre este sa se mentina cat mai sus in lumea afacerilor si in cucerirea turf-urilor. >> Membrii factiunii trebuie sa respecte atat regulamentul general al serverului cat si cel legat de mafii. Orice incalcare a unei reguli din aceste doua regulamente poate fi sanctionata cu FW/Uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului. >> Limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW) sau uninvite, in functie de situatie ( pentru limbaj vulgar la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite, semnele obscene (_|_, _()_ etc.) sunt sanctionate cu avertisment verbal (AV), jignirile usoare ('noobu drc', 'mars', esti prost gramada') se vor sanctiona cu avertisment verbal (AV) sau faction warn (FW), in functie de gravitate, limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider, limbajul vulgar cenzurat mai grav este sanctionat direct cu faction warn (FW). >> Spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie. >> Membrii factiunii pot folosi materiale (/order) doar in timpul warurilor. Daca vor sa foloseasca si in afara war-urilor au nevoie de o aprobare de la lider/sublider. Membrii ce se folosesc de materialele factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW/Uninvite, in functie de caz. >> Folosirea comenzii /fvr in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere si uninvite la urmatoarea. >> Deathmatch (DM) sau drive-by (DB) facut aiurea se sanctioneaza cu FW/Uninvite. REGULI ACTIVITATE: >> Jucatorii de rank 1 care nu isi termina raportul de activitate vor primi uninvite cu FP (Membrii pot depune o cerere de inactivitate in cazul in care nu isi pot termina raportul, dar sa fie clar, e nevoie de un argument corespunzator). >> Doar membrii ce au minim rank 2 pot detine functia de tester. >> Jucatorii care lipsesc de la war si nu au o cerere de invoire sunt sanctionati cu AV la prima abatere si FW pentru urmatoarea. >> Evidenta la war-uri se face pe forum de catre Lider/Sublider, acestia au timp 24 de ore, dupa terminarea war-urilor pentru a face evidenta. Jucatorii trebuie sa participe la minim jumatate din war-urile avute de mafie in acea zi. >> Membrii Grove Street poate detine orice job, ca prioritate ramane raport-ul de activitate! ( Nu muncesti toata samptamana in calitate de Sofer de Tir si la sfarsit de saptamana ai raport-ul de activitate incomplet!). >> Sedinta are loc in fiecare zi de Duminica la ora 19:00 (poate fi modificata de Lider / Colider oricand). REGULAMENT WAR: >> Este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile, se sanctioneaza cu faction warn (FW). >> Este interzis sa atacati un teritoriu (/attack) fara permisiune Lider/Colider. Se sanctioneaza cu FW. >> (Urmeaza modificari). AMENZI: >> Toate amenzile se stabilesc de Lider, incepand cu 50.000$ pana la 150.000$ in functie de cauza, suma stabilita nu poate fi depasita! ( se considera abuz si se sanctioneaza cu demitere!). RECLAMATII: >> Lider-ul factiunii poate respinge orice reclamatie care contine jigniri, cuvinte necenzurate! >> Sublider-ul poate raspunde si sanctiona toate reclamatiile, dar, daca sanctinunea nu corespunde regulament-ului, Lider-ul este sanctiont! >> Dovezile mai vechi de 24 de ore nu sunt luate in considerare. >> Este interzis sa faceti reclamatie unui coleg din factiune, puteti contacta liderul printr-un PM pe forum. COMENZILE FACTIUNII: >> [/f] este chat-ul factiunii. >> [/gdeposit] este comanda folosita pentru a depozita in seif bani, materiale si droguri. >> [/heal] este comanda prin care jucatorii pot primii 100 HP in interiorul HQ-ului. >> [/order] este comanda pentru a cumpara arme, odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif!. >> [/shownews] este comanda prin care vedeti mesajul stabilit de conducerea factiunii. >> [/getdrugs] este comanda prin care puteti lua droguri din HQ. >> [/attack] este comanda prin care puteti ataca un teritoriu in interval-ul de waruri. (disponibila de la rank 4+) >> [/fvr] este comanda folosita pentru a respawna toate vehiculele factiunii (doar Liderul/Subliderul si membrii de rank 5 au acces) >> [/raport] este comanda prin care puteti vedea raportul de activitate. RAPORT: >> Rank 1 : 35 drugs / 40.000 materiale. >> Rank 2: 35 drugs / 35.000 materiale. >> Rank 3: 30 drugs / 30.000 materiale. >> Rank 4: 25 drugs / 25.000 materiale. >> Rank 5 : 15 drugs / 10.000 materiale. Skin-uri: >> Toti membri trebuie sa detina un skin mentionat in regulament, abaterea de la aceasta regula este sanctionata cu AV la prima abatere si cu FW la urmatoarea. >> Pentru rank 1: >> Pentru rank 4: >> Pentru rank 2: >> Pentru rank 5: sau >> Pentru rank 3: >> Pentru rank 6-7: >> Pe parcurs revenim cu modificari, un joc placut!
×

Important Information

Terms of Use