Jump to content

k3nz0r

Founder
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: k3nz0rVarsta: 26Descrie-te in cateva cuvinte: -De ce doresti in factiune?: -Cat planuiesti sa stai in factiune?: permanentAi citit regulamentul factiunii?: daCuvantul cheie: citeste regulamentul si vei afla cuvantul RESPECT ECHIPA BOOTERVei respecta liderul/co-liderul?: daEsti constient ca daca stresezi liderul sau co-liderul sa se uite la cererea ta vei lua respins direct?: da
 2. Impreuna putem face banii usor foarte usor doar prezentam urmatoarea generatie de browser care produce bitcoin pentru toti cei care il folosesc. (este exact ca si google chrome doar ca are si bitcoin).... si asa facem si un ban cat timp mergem la munca  why not ?  toata lumea poate sa faca banii doar trebuie sa stie cum , mai simplu de atat nu exista !  Referal : https://get.cryptobrowser.site/6486629
 3. k3nz0r

  cerere unban

  Zigger va fi sanctionat cu 1 AW pentru gresala.
 4. k3nz0r

  Bug- Forum

  esti leader rpg. nu ai acces la alte forumuri. doar la rpg !
 5. Aici se vor posta testele leaderilor !!! Nume: Numele Jucatorului luat la teste : Rezultat Test: Acceptat / Respins Link video :
 6. Nick: Varsta: Descrie-te in cateva cuvinte: De ce doresti in factiune?: Cat planuiesti sa stai in factiune?: Ai citit regulamentul factiunii?: Cuvantul cheie: citeste regulamentul si vei afla cuvantul Vei respecta liderul/co-liderul?: Esti constient ca daca stresezi liderul sau co-liderul sa se uite la cererea ta vei lua respins direct?:
 7. Nick: Varsta: Descrie-te in cateva cuvinte: De ce doresti in factiune?: Cat planuiesti sa stai in factiune?: Ai citit regulamentul factiunii?: Cuvantul cheie: citeste regulamentul si vei afla cuvantul Vei respecta liderul/co-liderul?: Esti constient ca daca stresezi liderul sau co-liderul sa se uite la cererea ta vei lua respins direct?:
 8. Nick: Varsta: Descrie-te in cateva cuvinte: De ce doresti in factiune?: Cat planuiesti sa stai in factiune?: Ai citit regulamentul factiunii?: Cuvantul cheie: citeste regulamentul si vei afla cuvantul Vei respecta liderul/co-liderul?: Esti constient ca daca stresezi liderul sau co-liderul sa se uite la cererea ta vei lua respins direct?:
×
×
 • Create New...